Cost transport 20 Lei. Pentru comenzi de peste 250 Lei livrarea este GRATUITA!

Despre noi

PASIUNE PENTRU MANCARE

Despre noi
Bacania Janos Bacsi

Produse secuiești în capitală!

Sunt mai mult de patru ani de când ne-am deschis porțile pentru bucureșteni. Când am hotărât să investim în acest business am mizat în primul rând pe unicitatea conceptului și pe accesibilitatea produselor, iar rezultatele nu au întârziat sa apară.

Bacania Janos Bacsi
Bacania Janos Bacsi

Băcănia János Bácsi s-a născut din ideea de a avea la îndemână bunătățurile secuiești în capitala țării nu doar ocazional, ci ZILNIC! Conceptul nostru este construit pe 4 piloni fundamentali:
- Unicitatea și calitatea superioară a produselor
- Furnizori de încredere, preponderent din asociații familiale și mici producători, pe care îi cunoaștem personal
- Punem accent pe integritatea echipei noastre, acesta reflectându-se în valorile promovate de fiecare angajat în parte.
- Grija față de fiecare oaspete care ne trece pragul începe din momentul în care ne alegem produsele și continuă până la satisfacerea 100% al clientului.

Bacania Janos Bacsi
Bacania Janos Bacsi

Afacere la cheie!

Îți place băcănia noastră? Poate fi a ta! Dacă ești de acord cu principiile și valorile noastre de business, ne poți contacta cu încredere.

Bacania Janos Bacsi
Bacania Janos Bacsi

„Lucrăm cu peste 42 de producători pe care i-am vizitat personal înainte să începem colaborarea și acestora li se mai adaugă și producătorii care comercializează produsele Gobe. Nu am mizat pe numărul producătorilor, ci pe calitatea produselor pe care aceștia le fabrică, pentru că suntem de părere că acesta este principalul atu pe care îl avem. Oricum, cu acești furnizori acoperim o gamă largă de produse: dulcețuri, zacuscă, pâine, paste, lactate, tot felul de preparate din carne”

János Bácsi Bacania Janos Bacsi

Povestiri care ne reprezinta

PASIUNILE SI PROMISIUNILE NOASTRE

Povestiri care ne reprezinta

Livrări București

Sectoarele 1-6

Livrări Ilfov

Popești Leordeni, Glina, Pantelimon, Dobroiești, Voluntari, Otopeni, Mogoșoaia, Chitila, Chiajna

Livrare GRATUITĂ la comenzi de peste 250 Lei

Comenzi între 50 si 250 Lei - cost transport 20 Lei

COMENZI SPECIALE

Pentru comenzi speciale (pui de casă, porc, miel etc.) lasa-ne adresa ta de mail si telefonul tau si te vom contacta noi!
Livrari gratuite la domiciliu pentru comenzile mai mari de 200 lei.